بهترین خودروهای آفرود ایران

 

در این مقاله قصد داریم از میان تمامی ماشین‌های آفرود موجود در بازار کشور، بهترین خودروهای آفرود ایران را به شما همراهان گرامی معرفی کنیم؛ بنابراین اگر شما هم اگر قصد خرید خودرو آفرودرا دارید یا علاقه‌مند هستید تا اطلاعات بیشتری در مورد خودروهای آفرود موجود در بازار کشور به دست آورید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.

ماشین آفرود نقش مهمی در یک آفرود سواری خوب و هیجان انگیز دارد. ماشین آفرود به انواع و اقسام مختلفی در ایران وجود دارد و اشخاص مختلف بر حسب سلیقه و توان مالی خود خودروی مناسب انتخاب و برای آفرود مجهز میکنند.

خصوصیات ماشین های آفرود :

نخستین نکته ایی که در زمان انتخاب ماشین آفرود باید در نظر گرفت شاسی بلند بودن آن و همچنین دارا بودن حداقل ویژگی های فنی یک ماشین آفرود استاندارد می باشد. بعد از آن قیمت و هزینه خودرو را هم متناسب با بودجه خود میتوانید انتخاب کنید.
تعدادی از ماشین های آفرودی که ویزگی های مذکور را دارا و در ایران بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد عبارت است از:

1_ کیا سورنتو:

کیا سورنتو، یکی از ماشین‌های آفرود، شاسی بلندی است مخصوص جاده و طبیعت، امروزی، خانوادگی و شهری. در نسل اول کیا سورنتو (2008)، آپشن‌هایی همچون رینگ و لاستیک 18 اینچی، جعبه‌دنده اتومات، صفحه لمسی، صندلی‌های برقی، سانروف وجود داشت. اما در نسل سوم این خودرو (2015 تا 2017)، شاهد ویژگی‌ها و امکاناتی همچون تهویه اتوماتیک دوگانه، گرمکن و سردکن صندلی‌های جلو، سانروف، کروز کنترل هوشمند، تنظیم ده‌حالته صندلی راننده و سیستم هشداردهنده نقاط کور هستیم.
ارتفاع مناسب و شاسی مستحکم این خودروی مناسب آفرود در ایران در کنار اتومات بودنش به کمک ویژگی دو دیفرانسیلی که دارد یکی از بهترین گزینه‌ها در بین ماشین‌های آفرود محسوب می‌شود.

 

کیا سورنتو

 

2_ میتسوبیشی پاجرو:

این شاسی بلند دوست ‌داشتنی در مدل‌های مختلفی به بازار کشورمان عرضه شده است که جدیدترین آن‌ به چهارمین نسل (V80) از این خاندان پرافتخار مربوط می‌شود. قدرت بسیار بالای موتور 3.8 لیتری 6 سیلندر این خودرو در کنار تجهیزاتی همچون قفل دیفرانسیل و دنده کمک چهار حالته (2H ،4H ،4HLC ،4LLC) به ‌راحتی می‌تواند از هر مانعی عبور کند، همچنین یکی دیگر از مزایای میتسوبیشی پاجرو استهلاک کم و کیفیت بالای قطعات آن است که باعث می‌شود در درازمدت هزینه‌های کمی را برای نگهداری آن بپردازید.

به نسبت یک خودروی آفرودی که تاریخ تولید آن در کشور سازنده به سال 2006 میلادی بازمی‌گردد، امکانات رفاهی قابل توجهی در میتسوبیشی پاجرو به چشم می‌خورد که از جمله آن‌‌‎‌ها می‌توان به سیستم صوتی Rockford، سیستم تهویه مطبوع خودکار، خروجی‌های سیستم تهویه برای سرنشینان عقب، سانروف برقی، سیستم ورود بدون کلید، سنسور نور و باران، آینه وسط الکتروکرومیک و گرمکن صندلی‌های جلو اشاره کرد. در آخر باید گفت اگر برچسب قیمتی نسل چهارم پاجرو بسیار فراتر از حد انتظار شما قرار دارد، می‌توانید به سراغ مدل‌های مربوط به نسل دوم (V20) این خودرو بروید. این خودروها علاوه‌بر برخورداری از موتور 6 سیلندر قدرتمند در رنج قیمتی بسیار مناسبی نیز قرار دارند و می‌توانند گزینه مناسبی برای خریداران و طرفداران ماشین‌های آفرود باشند.

 

میتسوبیشی پاجرو

 

3_ تویوتا لندکروز:

تویوتا لندکروز، هیولای ماشین‌های آفرود از جمله محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین خودروهای شاسی‌بلند مناسب آفرود در ایران است. این خودرو در دو تیپ VXR و GXR با ویژگی‌ها و امکاناتی همچون مانیتور 8 اینچی، سنسور پارک جلو و عقب، سیستم ورود و استارت بدون کلید، ترمز پارک برقی، 6 عدد ایربگ، سیستم تهویه اتوماتیک و… در بازار ایران وجود دارد.
این خودروی شاسی‌بلند و مناسب آفرود در ایران، با موتورهای 8 سیلندر و چندصد اسب‌بخاری خود با داشتن جعبه‌دنده‌های قدرتمند و قفل‌های دیفرانسیل سبک، نیمه سبک و سنگین، کاملاً مناسب آفرودسواری در جنگل‌های شمال ایران است.

 

تویوتا لندکروز

 

4_ تویوتا پرادو:

کابین بی‌­صدا، کیفیت بالای قطعات، استهلاک پایین، فضای جادار کابین و سیستم تعلیق کارآمد بخشی از مهم‌ترین ویژگی‌های تویوتا پرادو در بازار ایران است که افراد بسیاری را به سمت این خودرو آفرودی سوق داده است. در سال 2005 اولین نمونه از این خودروی آفرودی و در دو تیپ GX چهار سیلندر و VX شش سیلندر به بازار ایران عرضه شد و از آن سال تاکنون به‌خوبی امتحان خود را پس داده است.

آخرین و چهارمین نسل از تویوتا پرادو (J150) در بین سال‌های 2010 تا 2013 در دو تیپ به بازار داخلی عرضه شده است که از امکاناتی همچون رادار جلو (شامل کروز هوشمند و ترمز اضطراری)، دوربین جانبی راننده، صندلی برقی راننده، کمکی حرکت در شیب و سیستم پخش JBL از مهم‌ترین تجهیزات استاندارد پرادو VXL آنرود و ویژگی‌هایی مانند دوربین جانبی دو طرف، کرال کنترل و تعلیق سه‌حالته ازجمله امکانات استاندارد پرادو VXL آفرود هستند.
موتور قدرتمند، گیربکس 5 سرعته کارآمد و سیستم تعلیق هوشمند تویوتا پرادو در کنار آپشن‌های آفرودی اختصاصی این خودرو باعث شده تا این شاسی‌بلند ژاپنی بتواند به‌‌راحتی از هر مانعی عبور کند و همسفری بسیار مطمئن در تمامی مسیرها باشد.

 

تویوتا پرادو

 


5_ نیسان رونیز:

رونیز یکی از خودروهای آفرودی شرکت نیسان است که از سال 1382 توسط شرکت پارس خودرو به بازار کشور عرضه شده است. نیسان رونیز یکی از مقرون‌به‌صرفه‌‎ترین ماشین‌های آفرود بازار کشور است که در مقایسه با سایر خودروهای آفرودی کشور قیمت نسبتا مناسب‌تری دارد و حتی هزینه قطعات مصرفی آن نیز در مقایسه با سایر خودروهای حاضر در این لیست از قیمت کمتری برخوردار است. نیسان رونیز همچون نیسان پیکاپ، از یک موتور 2.4 لیتری 4 سیلندر بهره می‌برد که توان خروجی آن برابر با 150 اسب‌بخار قدرت و 208 نیوتون‌متر گشتاور است.

 

نیسان رونیز

 

6_ هیوندای توسان:

خودروی شاسی‌بلند مناسب آفرود در ایران هیوندای توسان، کاملاً جمع‌وجور بوده و برای رفت‌وآمدهای شهری هم کاملاً مناسب است. این خودرو در سه نسل مختلف در بازار ایران عرضه شده است. نسل سوم این خودرو از پیشرانه‌ای 2 لیتری با قدرت 155 اسب بخار و 192 نیوتن متر برخوردار است. با توجه به ظاهر خشن و زمخت، موتور نسبتاً قوی و ارتفاع زیاد از سطح زمین، هیوندای توسان به یکی از ماشین‌های آفرود مناسب طبیعت‌گردی و محبوب علاقمندان به گردشگری محسوب می‌شود.

 

هیوندای توسان

 

7_ سوزوکی گرند ویتارا:

سوزوکی گرند ویتارا تنها شاسی‌بلند آفرودی شرکت ایران‌خودرو است که از سال 1386 تا 1398 و در هشت تیپ مختلف به بازار عرضه شد. این شاسی‌بلند ژاپنی با ظاهر سرسنگین خود در همان ابتدای ورودش به بازار ایران، نظر بسیاری از خریداران را به خود جلب کرد.

این خودرو ابتدا در دو تیپ 1 و 3 و با موتوری به حجم 2 لیتر تولید شد که به دلیل تقاضای بازار برای بهره‌مندی از پیشرانه‌ای توانمندتر، ایران ‌خودرو مجاب شد تا نسخه 2.4 لیتری گرند ویتارا را هم به تولید برساند که از سال 1389 تا 1394 و در دو تیپ 5 و 8 در اختیار خریداران قرار گرفت. سرانجام کامل‌ترین نمونه‌های ویتارا نیز در سال‌های 1394 تا 1398 و در تیپ‌های 9 و 10 راهی بازار شد که با وجود تمامی کمبودهای خود در مقایسه با مدل‌های قبلی از امکانات کامل‌تری برخوردار بود.

موتور 2.4 لیتری ویتارا از قدرتی برابر با 170 اسب‌بخار و گشتاور 227 نیوتون‌متر برخوردار است و یک گیربکس 4 دنده اتوماتیک نیز مسئولیت انتقال نیروی موتور به هر چهار چرخ این خودرو را بر عهده دارد. بر روی کنسول مرکزی ویتارا یک کلید چرخان قرار گرفته است که دارای حالت‌های 4H، 4H Lock و 4L Lock است و شما می‌توانید از طریق آن‌ها نیروی موتور را در سه حالت مختلف به چرخ‌های خودرو منتقل کنید تا ویتارا بتواند در جاده‌های مختلف به پیشروی ادامه دهد.

 

سوزوکی گرند ویتارا

 

8_ تویوتا اف جی کروزر:

خودرو آفرودی دیگری که قصد داریم آن را مورد بررسی قرار دهیم تویوتا اف‌ جی کروزر است. این ماشین آفرودی زیبا در سال 2006 به بازار جهانی عرضه شد و نسخه نهایی آن نیز با نام FINAL EDITION در سال 2018 به تولید رسید. تویوتا اف جی کروزر در سال 2011 توسط شرکت ایرتویا وارد بازار ایران شد که مورد توجه قشر جوان علاقمند به آفرود قرار گرفت. این خودرو آفرود به یک پیشرانه 4 لیتری 6 سیلندر مجهز شده است که 270 اسب بخار قدرت و 381 نیوتون متر گشتاور تولید می‌کند.

ساختار سنتی کابین بر روی شاسی مستقل، فرمان نرم و سواری راحت به‌همراه موتور قدرتمند و دیفرانسیل مجهز به قفل الکترونیکی و ارتفاع زیاد این خودرو از سطح زمین، تویوتا FJ کروزر را به یک ماشین آفرود تمام عیار تبدیل کرده است که می‌تواند به‌راحتی از پس هر نوع مسیری بر بیاید.

 

تویوتا اف جی کروزر

 

برای تماشا بهترین خودروهای آفرود جهان اینجا را کلیک کنید. 

 

دیدگاه های کاربران (0)

نظر خود را بنویسید